Arjessa mukana - Arjessa tukena

Sinun edunvalvojasi

Täällä voit tutustua minuun.

Pikkaisen minusta...

Image

Pikkaisen minusta: Olen viisikymppinen, asun Tampereella ja harrastan monenlaista yhdistystoimintaa, asoy:n hallituksia, valokuvausta ja kissanhoitoa. Henkistä tukea annan pöytätennikselle kohteena Lavian Pingisgurut. Lue lisää minusta >

Karin haastattelut Lue tästä >
Kari muiden kertomana: Suosituksia, kiitoksia, palautetta... Lue tästä >

 

Koulutus:

-1987 ylioppilas
- 1992/1993 tietoliikenneteknikko
- 1994 tekninen markkinointimerkonomi
-sekä lukuisia ay-koulutuksia: mm. luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun perus- ja jatkokurssit, työoikeuden perus- ja jatkokurssit, paikallinen sopiminen -kurssi, luottamushenkilön TOIMI-koulutusohjelma, AVA-instituutin esimiesvalmennus sekä monia paikallisia luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun ajankohtais- ja koulutuspäiviä (yt-laki, työoikeus, yritystalous, työterveyshuolto).

Työhistoria:

Ura Suomen Lähikauppa oy:ssä alkoi jo 1983 mopopoikaikäisenä silloisessa Eka-yhtymässä mainosjakelijana. Jokunen kesä sotkettiin polkupyörää postijakelijanakin, mutta monet suvet menivät osa-aikaisena kaupansetänä. Opiskeluaikoina tuli oltua puotipuksuna viikonloppuisinkin. 1995 alkoi seitsemän vuoden pätkä Siwa-myymäläpäällikkönä.

Ajatuksiani luottamusmiehen tehtävästä ja siinä toimimisesta:

Luottamusmiehen tehtävässä keskeistä on luottamus: lue lisää >

Kari muiden kertomana:

Suosituksia, kiitoksia, palautetta... Lue tästä >

Soitellaan !
työgsm o4oo 647 I84

Kiitos Vakuutuskassat ry:lle ja Tradekan Sairauskassalle arvokkaasta huomionosoituksesta hallitustyöstä jäsenistön asioissa.

Tunnustukseksi Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n ja sen jäsenten hyväksi tehdystä ammattiyhdistystyöstä

Harrastus:

Ay-toiminnan lisäksi harrastuksina minulla ovat mm. akvaariokalat, pöytätennis ja valokuvaus, josta esimerkkinä on muutama ottamani valokuva, käy katsomassa. Klikkaa kuvaa vasemmalla.